24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Betaalmethodes

VEDA biedt verschllende mogelijkheden om uw Yagya te kunnnen betalen. De kosten van Yagya dienen vooraf te worden betaald zodat wij met uw geld de Yagyas kunnen regelen en de Pandits kunnen betalen. De kosten van Yagyas kunnen in sommige gevallen ook in 2-4 maandtermijnen worden voldaan. Dit is tevens uw verantwoordelijkheid om tijdig uw betaling te zorgen zodat wij ten minste 3 dagen hebben om uw Yagya voor te bereiden. In noodgeval kies een snelle betaalmethode om te verzekeren dat de Yagya tijdig kan beginnen. 

01 Bankoverschrijving: U kunt uw Yagya betalen door het geld overmaken naar onze bankrekening. Onze bankgegevens zijn: ABN AMRO: NL13 ABNA 050 827 3633 en ING Rekening: NL42 INGB 000 618 0 686  t.n.v. VEDA. Bij VEDA worden uw betalingen binnen 1 dag verwerkt en nadat uw bealing verwerkt is ontvangt u automatisch een email/SMS bevestiging.

02 Contant Betaling: Betaal de kosten van Yagya contant door storting op onze bankrekening. U kunt ook afspraak maken om de kosten van Yagya contant van uw thuis of kantoor kostenloos op te halen. Kom hiervoor op onze Live Chat, bel ons of mail ons. Uw identificatie is hiervoor vereist.

03 Automatische Incasso: U kunt ons ook machtigen tot automatische incasso. De kosten van Yagya zullen in dit geval binnen 5 dagen van uw rekening worden afgeschreven. Hiervoor dient u ons machtigingsformulier in te vullen, te ondertekeken en met een kopie van uw legitimatiebwijs te mailen.

04 Credit en Debit Cards: U kunt bij onze ook met credit card en debit card betalen. Hou in dit geval rekening mee dat uw Yagya kan worden georganiseerd wanneer wij uw betaling in werkelijkheid hebben ontvangen. Deze duurt 4-5 werkdagen nadat u de betaaling heeft gedaan.

05 Pay Pal: U kunt uw Yagya ook via Paypal betalen. Kom op onze live chat voor de instructie en hulp. Hou in dit geval in rekening dat u Yagya kan worden georganiseerd wenneer wij uw betaling in werkelijkheid hebben ontvangen. Deze duurt 4-5 dagen nadat u betaaling heeft gedaan

06 Western Union: U kunt uw Yagya ook via Western Union contant betalen. Uw betaling is binnen 15 minuten ontvangen en verwerkt. Hiervoor heeft u de gegevens van de ontvanger nodig. Kom op onze live chat voor de instructie en hulp voordat u naar Western Union gaat geld overmaken.

01 Wij doen Yagya met uw geld. De kosten van deze dienen derhalve vooraf en volledig te zijn voldaan.

02 Indien u de Yagya niet ineens kunt betalen, kunt u deze, met onze goedkeuring, ook in 2-4 maandtermijnen betalen.

03 De kosten van Yagya, of gedeeltelijk of geheel, kunnen niet worden gerestitueerd. U kunt wel vóór de aanvang van Yagya uw Yagya kostenloos wijzigen.

04 Na de boeking beginnen wij direct met reservering van temple en Pandits. Derhlave bent u de kosten van Yagya per direct verschuldigd.

05 Voor de veiligheid van u en onze Pandits kan een Yagya, om welke reden dan ook, in welk geval dan ook, niet meer worden gestopt.

06 De Yagyas van VEDA zijn vrijgesteld van BTW. U geniet derhalve van een goedkopere prijs van Yagya om uw leven gelukkig en vredig te houden.

[Nadat u de Yagya geboekt heeft, bent u de kosten van Yagya verschuldigd, ook als u de bestelling annuleert. De kosten van Yagya kunnen ook in 2-4 maandtermijnen worden betaald. Hiervoor betaalt u Eur 25 per termijn aan administratiekosten. Indien u de betaling in termijnen doet dient u alle termijnen tijdig te betalen zodat de Pandits ook tijdig worden betaald. De termijnen betaling is het onderwerp van onze acceptatie. Wij organiseren en uitvoeren Yagya op maat, derhalve is hierop de wet op inzichttermijn niet van toepassing]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op