24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Presets Title

Yagya Prijzen

C Yagyas: Eur 330
Deze Yagyas zijn basis Yagyas die worden gedaan voor de problemen die nog lang in de toekomst niet zullen verschijnen. Deze Yagyas zijn vooral voor heel kleine problemen en wensen die jaarlijks dienen te worden herhaald. Na enkele jaren kunt u het resultaat van deze Yagya verwachten en een toekomstige klein probleem voorkomen. Een uitzondering hiervan is de Yagya voor een Planet. Deze is wel van Categorie C maar werkt voor serieuze doeleinden met betrekking tot die Planeet. Deze Yagya worden door 1 Pandit in 3 dagen gedaan. Er wordt totaal 15 uur Yagya dus gedaan. Deze Yagyas kunt u herkennen met een C letter in Yagya code.

B Yagyas: Eur 550
Deze Yagyas zijn Yagyas van 50% sterkte en zijn goed voor de problemen die wel zijn begonnen maar zij niet te groot of niet sereius. Bijvoorbeeld, een regelmatig hoofdpijn of last van vrees of lichte depressie. Deze Yagya worden door 3 Pandit in 3 dagen gedaan. Er wordt totaal 54 uur Yagya dus gedaan. Deze Yagyas zijn 1 jaar geldig. Deze Yagyas kunt u herkennen met een B letter in Yagya code.

A Yagyas: Eur 950
Deze Yagyas zijn de sterkste Yagyas voor een serieuze probleem of wens. Onze meeste Yagyas zijn van Categorie A en zijn voldoende voor desbetreffende doelen. Deze zijn een combinatie van 3 Yagyas die voor één persoon in één richting werken. Deze Yagyas zijn 100% sterk en kunnen u 3 jaar helpen of beschermen. Deze Yagyas worden door 7 Pandits e 7 dagen uitgevoerd Let wel op dat u kunt alleen dat reult verwachten wat er daar vermeld is en niets meer. Indien u meer problemen en wensen heeft, dient u aparte Yagya voor een iedere te kiezen en een prioriteit te stellen. Indien u meer Yagyas moet doen, is het altijd voordeliger als u deze samen doet. Hiermee kunnen Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. Deze Yagyas kunnen met een letter A worden herkend.
Er is één Yagya VY010A welke uitzondering hiervan heeft. Deze Yagya is een combinatie van 9 Yagyas voor iedere planet en kost Eur 1500. Tevens is deze Yagya voor 1 jaar geldig in verband met de constant beveging van de planeten. 

V erjaardagse Yagyas: Eur 330 - Eur 1500
Verjaardagse Yagyas kunnen op iedere verjaardag worden gedaan. Deze zorgt ervoor dat u komend één jaar gezond en voorspoedig kunt leven. Deze Yagyas worden gedaan bijvoorbeeld op uw verjaardag, trouwdag, verjaardag van uw zaak en herdenking van uw familieleden. Voor iedere doel is een aparte combinatie. Ook deze Yagyas worden in 3 categorie gedaan maar deze hebben een ander systeem. Categorie C: 3 Pandits x 3 dagen | Eur 550 Categorie B: 9 Pandits x 9 dagen | Eur 1500 Categorie A: 9 Pandits x 15 dagen | Eur 2100

Prijs Indicatie van een Yagya

Wij horen af en toe dat onze Yagyas voor sommigen duur of onbetaalbaar zouden zijn. VEDA wenst hier aan te duiden dat de grotte van Yagya is gebaseerd op de grotte van uw probleem en wensen. Indien u groot probleem of hoge wensen heeft dient u ook grote Yagya te doen  en daar werkt een kleine Yagya niet. Grote en Serieuze Yagyas brengen kosten ook mee. Netals een medicijn, is Yagya niet afhankelijk van uw budget of uw bereidwilligheid van betaling maar van de problemen en de wensen die u heeft. De kosten zijn afhankelijk van wat u nodig heeft en wat er gedaan dient te worden. Bovendien hoeft een Yagya niet voor iedereen betaalbaar te zijn. Om kosten te bepalen kunt u Yagyas volgens prioriteiten doen en indien er toch meer Yagyas prioriteiten hebben dan kunt u een betalingsregeling treffen.

Yagya is een grote ceremonie waarin uw dageljjke voor alles betaalt. Indien u deze kosten berekent bent u zelfs goedkoper uit dan u in Nederland voor hetzelfde zou moeten betalen. Hieronder ziet u een indicatie van de uitgaven in een Categorie A Yagya van Eur 950. Deze Yagya wordt gedaan door 7 Pandits op 7 dagen. Dus:

-- 7 Pandits x Eur 12 = Eur 84 per dag = Eur 84x7 = Eur 588 Pandits honorarium
-- 7 dagen x Eur 20 = Eur 140 temples bijdragen
-- 7 x 7 = 49 Pandits x Eur 3 = Eur 147 Pandits eten
-- Eur 75 voor Puja materialen
-- Totaal Eur 950.

[Op uw aanvraag wordt een Yagya georganiseerd. De kosten zijn afhankelijk van uw problemen en wensen. Hoe groot probleem of wensen zo grote Yagya en zo hoog de kosten. Alle kosten dienen vooraf te worden betaald. Op al deze Yagyas en diensten zijn onze voorwaarden van toepassing.]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op