24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Presets Title

Yagya Procedure

01 Yagya Boeken: De eerste stap voor een Yagya is een geschikte Yagya kiezen. Onze Yagyas zijn een package van bepaalde problemen en doelen gecombineerde meet meerdere mantras, gebeden en rituelen. Een bepaalde combinatie van bepaalde mantras wekt in een bepaalde richting. Zo hebben wij meer dan 300 Yagyas voor verschillende doelen. Er bestaat geen Yagya die al uw problemen kan oplossen. Voor een ieder doel heeft u desbetreffende Yagya nodig die u in Yagyalijsten terug kunt vinden. Voor een professioneel advies kom op onze 24x7 Live Chat of bel naar 088 179 0000 en wij helpen u graag met de Yagyas voor u te kiezen. Zodra u weet welke Yagya's u nodig heeft boek de Yagya direct of z.s.m. Na boeking worden de Yagya Pandits voor u gereserveerd.

02 Yagya Betalen: Nadat u de Yagyas geboekt heeft dient u de kosten binnen 24 uur te betalen. U kunt uw Yagya via deze betaalmethodes betalen:
1. Bankoverschrijving
2. Automatische Incasso
3. Contact Storting op onze bankrekening
4. Pinnen op ons kantoor
4. Credit / Debit Card 5. iDeal
6. Western Union of Paypal

03 Yagya Aanvragen: LNadat u de Yagya betaald heeft, dient u Yagya Aanvraagdformulier in te vullen. Dit dient u online op onze website. Op het formulier vult u uw persoonlijke gegevens welke noodakelijk zijn om uw Yagya uit te voeren. Hier geeft u ook uw geboortegegevens (indien aanwezig) door. hiernaast dient u ook een Yagya overeenkomst te tekenen waarin uw al uw wensen en problemen op papier elkaar zet waarvoor u de Yagya wenst te doen. U aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt. Hier komt een Yagya Adviseur in beeld die een Pandit van VEDA in Nederland is. Een Yagya Adviseur is een gediplomeerde Pandit en astroloog en heeft kennis how uw Yagya in uw geval zult gaan werken. Deze Yagya Adviseur blijft u steunen door de helel Yagya.Hij zorgt ervoor dat uw Yagya goed wordt uitgevoert. Hij houdt contact met uw Yagya centrum en controleert de degelijkse prestatie en houdt u ook op de hoogte. Mocht u vragen hebben kunt u hem telefonisch of via email bereiken.

04 Yagya begint: Nadat uw aanvraag en betaling ontvangen is, begint de voorbereiding van uw Yagya. Uw wordt een bevestiging van Yagya opdracht verzonden via email waarin alles uitvoerig wordt uitgelegd. Daar ziet u ook de datum van aanvang en eind van uw Yagya en veel meer informatie. Op de gegeven dag begint uw Yagya. Uw ontvangt SMS alerts bij uw betaling, bij aanvang en bij eind van uw Yagya.

05 Yagya Volgen: 3 werkdagen nadat uw Yagya is begonnen, ontvangt u een link van onze webmaster. U Hiermee kunt u uw Yagya volgen op onze website. In een beveiligde gedeelte van onze website kunt u inloggen en alle gegevens van u Yagyas 24x7 volgen. Deze zijn bijvoorbeeld:
1. Yagya Details: Hier ziet u alle gegevens van u en uw Yagya, de namen van Pandits, de plaats waar Yagya wordt uitgevoerd en andere gegevens. Hier ziet u ook belangrijke berichten van Pandits enz.
2. Yagya Schedule: Op deze pagina ziet u de heel rooster van uw Yagya, de inhoudt en mantras or rituals die voor u worden uitgevoerd en het verwacht resultaat hiervan.
3. Yagya Activities: Hier ziet u dagelijks activiteiten tijdens uw Yagya
4. Yagya Report: Hier ziet u dagelijke prestatie van iedere Pandit in uw Yagya.
Yagya volgen is niet een deel van Yagya maar is een faciliteit hiervan om uw Yagya te kunnen volgen. U hoeft dit niet te volgen indien u dit niet wenst.
Indien u een Yagya voor minder dan Eur 1500 doet, is deze faciliteit niet inclusief in uw Yagya want wij de kosten van webmasters niet hiermee kunnen. In dit geval kunt u tegen betaling van Eur 150 deze faciliteit toevoegen.

 

06 Live Mantra Luisteren: Tijdens Yagya heeft u de mogelijkheid om de Live Mantra rechtstreeks van Yagya Centrum te luisteren. Hiermee kunt u zicht verbinden met uw Yagya en kunt ook verifieren dat de Yagya daadwerkelijk wordt gedaan. Dit is een gratis faciliteit en u kunt vanaf uw mobiele telefoon de mantras luisteren. U kunt tegen betaling van Eur 60 5 fotos van uw Yagya laten maken. Tegen betaling van Eur 60 per huur (minimaal 3 uur) kunt u ook de video van uw Yagya laten maken. Deze zijn de kosten van de fotograaf die deze voor u doet en wij belasten deze door aan u. U kunt natuurlijk ook uw eigen fotograaf regelen.

07 Verloop van Yagya: Nadat de Yagya met succes verlopen is, bevestigt de adviseur u dit via email en u kunt contact opnemen indien u vragen over uw Yagya of over het verloop van Yagya heeft.

08 Gratis Consult met Yagya Adviseur: Yagya is niet resultaat kopen. Naast Yagya dient u ook uw taken naar behoren te verichten anders heeft Yagya geen resultaat. U dient zelf initiatief te nemen dan pas Yagya begint om u te steunen. Om deze redenen is een astrologieconsult nuttig. De adviseur die ook een astroloog is, geeft u het advies hoe u zou werken om meest van de Yagyas te kunnen uithalen. Hiermee is uw Yagya met succes uitgevoerd.

[Op uw aanvraag wordt een Yagya georganiseerd. De kosten zijn afhankelijk van uw problemen en wensen. Hoe groot probleem of wensen zo grote Yagya en zo hoog de kosten. Alle kosten dienen vooraf te worden betaald. Op al deze Yagyas en diensten zijn onze voorwaarden van toepassing.]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op