24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Presets Title

Over Yagya of Yajna

Yagya, Yajna of Yagna

930x300 yagya41

Het woord "Yagya" wordt op verschilende manieren geschreven of uitgesproken. De reden van deze variatie is dat er geen exacte uitspraak in andere talen bestaat welke het Sanskriet woord यज्ञ kan vertalen. De meest dichtbije spelling en geluid hiervan is Yagya. Sommigen schrijven dit als - Yajna, en sommigen - Yagna. De letterlijke betekening van Yagya of het werkwoord "Yaj" is "vuur opoffering" of Hawan. Echter wordt dit woord voor verschillende doeleinden gebruikt. Over het algemeen wordt het woord Yagya gebruikt voor een ceremonie waar een grootzakelijke Puja wordt gedaan, mantras worden gereciteerd en Hawan wordt gedaan. Een Yagya kan dagen en maanden duren welke afhankelijk is van de reden, wensen, problemen, nodige hoeveelheid mantras en rituelen. Een Yagya bij VEDA bestaat uit:

  1. Diverse uitgebreide Pujas
  2. Mantra's Receiteren (Jap) 
  3. Hawan
  4. Diverse Gebeden
  5. Donatie
  6. Brahman Bhoj (het eten van Pandits)

Yagya of Puja ?
Het basis verschil tussen een Puja en Yagya is dat:

  • Een Puja is de devotie waarin u of uw Pandit een ritueel uitvoert als deel van onze regelmatige religieuze behoeften. Een Yagya wordt gedaan om een bepaald doel of steun van Planeet, God of Godin te verkrijgen. Een Yagya bevat grote en complexe mantras, rituelen en een procedure. Indien deze niet nauwkeurig gedaan is kan er ook geen resultaat worden verwacht.  
  • Een Puja is gedaan op een dag voor enkele uurtjes. De Yagya wordt voor dagen en door meerdere Pandits gedaan zodat er bij een bepaalde hoeveelheid de goede karma wordt geproduceerd waarmee u uw doelen kunt bereiken.
  • In een Yagya wordt bijvoorbeeld 108 maal de mantra gereciteerd maar in een Yagya iedere mantra 125.000 maal. Hoeveel mantra zoveel goede karma en zoveel het resultaat. Aangezien een hoge hoeveelheid mantra niet in 1 dag kan worden gereciteerd, wordt Yagya voor dagen en door meer Pandits gedaan. 
  • Een Puja is gedaan op feestdagen of op belangrijke dagen zoals huwelijk. Een Yagya wordt gedaan wanneer geluk en steun van natuur is vereist om een probleem te voorkomen, te vermijden of om dit probleem op te lossen. Yagya wordt ook gedaan om een bepaald succes te kunnen behalen. Een Puja wordt, bij gebrek aan vakopleiding in Pandits in Nederland, vaak onprofessioneel gedaan. Bij serieuze problemen kan er niet hierop worden gerekend. Ook als een Puja professioneel zou worden gedaan, zou dit niet meer dan 5% hulp aanbieden in vergelijking met een Yagya. Om deze redenen is voor serieuze doeleinden Yagya de enige oplossing.
Let wel op, dat sommige mensen of Pandits kleine Puja's ook tegenwoordig een Yagya noemen terwijl deze in werkelijkheid geen Yagya is en dit zal in werkelijkheid ook geen resultaat opleveren.
 
Yagya voor Planeten
Planeten hebben invloed op ons leven. Ten eerste op ons geboorte en ten tweede in onze Dasha en Gochar (transit, huidige positie van Planeten). Door de planeten op geboortetijd worden er mogelijkheden aangeboden in ons leven. Deze mogelijkheden vergroten en verkleinen met onze karma of ons gedrag door de jaren. Door invloed van slechte planeten krijgen wij tegenslagen en problemen in het leven. Door Yagya vergroten wij onze goede karma en filteren wij slechte invloed van die planeet. In andere worden vermijden of verminderen wij onze problemen door deze Yagyas. In een andere scenario kunnen de goede planeten van onze horoscoop ook zwak zijn om succes of voorspoed krijgen. In dit geval doen wij Yagyas om invloed van die planeet te versterken zodat wij ons doel kunnen bereiken.
 
Yagya voor Problemen & Wensen
Wij doen dagelijks goede en slechte karma's waardoor wij goede en slechte resultaat in het leven krijgen, dit heet 'lot'. Indien wij bijvoorbeeld voor onze relatie 30 punten goed en 70 punten slechte karma hebben, dan is er zeker een probleem in het huwelijksleven. Door Yagya worden 70 punten toegevoegd zodat wij het probleem nog kunnen oplossen. In een ander voorbeeld, als wij 40 punten goede karma hebben en 60 punten slechte karma, kunnen wij een hoge functie op het werk niet bereiken of niet veel geld verdienen. Door Yagya voegen wij die nodige 60 punten toe om dit succes te behalen. Om deze redenen, zoals in dit voorbeeld aangegeven, dient u zoveel en grote Yagyas te doen zodat u 60% goede karma kunt verdienen om het succes te kunnen behalen.  

Yagya voor wie ?
Yagya is een universele methode van cosmische oplossing en kan derhalve voor iedereen worden gedaan. VEDA discrimineert derhalve niet en helpt iedereen die naar onze hulp van Yagya verlangt en zijn vertrouwen in Yagya hecht. Om Yagya te doen hoeft u geen Hindoe of een Indier te zijn. Hindoe of Moslim of Christen, iedereen mag de hulp van Yagya vragen om zijn leven te verbeteren, zonder enkele verplichting te verwachten.  

Yagya Samkalpa | Hoe werkt Yagya op afstand ?
Sankalpa is een belangrijk deel van Yagya. Hierin zweren Pandits dat het resultaat van Yagya naar een bepaalde persoon zal gaan wiens naam "ABC" is en wiens geboortegegevens "00-00-0000" zijn. Zo heeft een iedere Yagya een unieke identiteit. Dit heet Sankalpa. Zonder Sankalpa is Yagya voor niemand en buiten Sankalpa werkt Yagya nooit, dus nihil. Aangezien Yagya en mantras werken door geluidsignalen kennen zij geen grens en werken zij door cosmos. Het maakt dus niet uit waar u dan ook bent, Yagya doet zijn werk. U aanwezigheid is daarom niet noodzakelijk, maar u bent welkom indien u aanwezig wilt zijn. Neem in ieder geval geen familie en vrienden mee. Yagya is geen show of feestje dat iedereen ervan geniet. Iedereen die deelneemt aan een Yagya deelt het resultaat mee en uiteindelijk krijgt u, in zo'n geval, maar liefst 5% resultaat.

Yagya en Mantras
Er zijn in totaal 3 soorten mantras voor dezelfde God of Godin - Tantrik, Laukik en Vedic.
Tantrik mantras hebben tot 5% invloed. Dit zijn beej-mantras maar niet sterk genoeg om problemen op te lossen. dit zijn meer om zegen van God te verkrijgen. Laukik mantras komen uit Purans en zijn geschikt voor devotie en het bidden. Deze bereiken tot 30% resultaat in basis gebruik. Vedische mantras zijn gezien door sages en zijn de oorsponkelijke mantras die voor Yagyas geschikt zijn en die ook resultaat opleveren. Deze zijn lange en complexe mantras en zonder studie van Sanskriet kan een Pandit deze niet correct uitspreken. In Yagyas, in ieder geval door ons, worden altijd Vedische Mantras gebruikt zodat er een maximaal resultaat kan worden behaald ondanks het feit dat deze veel meer tijd en werk vereisen.

Yagya Prestatie 

04

Yagya bij VEDA
VEDA is een organisatie van opgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas en complexe rituelen. De priesters hebben niet alleen een universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar hebben ook ervaringen opgedaan in Yagyas zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook resultaat kunt verwachten. Met Yagya helpen wij iedereen zonder discriminatie tussen groepen en religie, dus aan iedereen die hiernaar verlangt en zijn vertrouwen in Vedische Filosofie hecht. Aangezien er in Nederland of in Suriname geen onderwijs van Karmakand is, zijn de Pandits ook niet hiervoor geschoold om Yagyas en complexe rituelen te kunnen verrichten. Om deze redenen komen meer verantwoordelijkheden op ons om deze met behulp van Indiaas opgeleide Pandits professioneel te laten doen. Hiervoor hebben wij onze setup in India om dit professioneel en nauwkeurig in teamwork te organiseren.

Het kwaliteitsbeleid van VEDA bepaalt dat wij nooit met prestatie en kwaliteit zullen compromiseren. Dit betekent dat wij alles zullen doen aan wat er in een Yagya nodig is en verwacht is. Qua methode voeren wij uw Yagya precies uit hoe de Veda's deze voorschrijven. Wij maken zeker dat de Pandits niet alleen gestudeerd zijn maar ook gekwalificeerd en ervaren zijn om van een onverwachte situatie tijdens de Yagyas te kunnen uitkomen. Wij controleren de uitspraken van Pandits door mantras van hen te laten spreken en die te controleren door de Hoofd Pandit. Dit betekent dat er geen kans blijft dat een Pandit foute mantra in uw Yagya doet. Hiernaast is het ook belangrijk dat de Yagyas in teamwork worden uitgevoerd. Onze Pandits zijn getraind om in team te werken zodat er groter resultaat kan worden geproduceerd. Dit alles maakt zeker dat uw Yagya correct wordt uitgevoerd.Pandits

De Pandits van VEDA komen uit India. Daar hebben zij een Panditsopleiding (2 Jaar Intermediate, 4 jaar Bachelor en 3 jaar Master) aan Sanskriet Universiteiten gevolgd. Zij hebben niet alleen goede kennis van het Sanskriet maar spreken correct mantras uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten. Door een uniforme opleiding zijn Pandits in staat om samen de mantras in corus te kunnen reciteren. Indien een Pandit niet opgeleid is, heeft hij van hier en daar enkele mantras geleerd en zo kunnen verschillende Pandits niet op dezelfde manier mantras uitspreken. Door Yagya te laten doen door gestudeerde Pandits kunt u deze situatie voorkomen.

Teamwork
Yagya is een Teamwork. Aangezien een Yagya veel mantras, hoge hoeveelheid en complexe rituelen inhoudt, kunnen deze niet door één Pandit worden gedaan daarom is het belangrijk dat deze in teamwork wordt gedaan. Teamwork betekent dat de Pandits een uniforme opleiding dienen te hebben genoten, anders reciteren de 7 Pandits mantras op 7 verschillende manieren en dan wordt een chaos. Om dit te voorkomen nemen wij alleen gestudeerde Pandits. Hiernaast moet een Pandit moet ook bereid zijn om tot 7 uur per dag zonder vrije dagen of weekend in uw Yagya te gaan werken. Onze Pandits zijn flexibel om dit te doen en daarom slagen wij uw complexe Yagyas met succes uit te voeren. Dit levert derhalve ook het resultaat van Yagya en uw uitgaven.

Misverstanden over Yagya
Het woord Yagya wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor kleine Pujas. Echter zijn kleine Pujas alleen voor devotie bedoeld. Dit zijn echter onze verplichtingen en het deel van ons leven. Maar deze kunnen niet als vervanging van Yagya, dus als oplossing of remedy worden gebruikt. Sommige mensen die grote problemen of hoge wensen hebben maar de kosten niet willen betalen, vinden hun alternatief voor hun zelf-tevredenheid. Bijvoorbeeld, arme mensen helpen, iemand eten geven, Gayatri mantra doen, Hanuman Chalisa doen, vasten of zelf mantra jap doen. Die zijn allemaal goed voor devotie en voor (kleine hoeveelheid) goede karma, maar hiermee kunt u uw sereiuze problemen niet oplossen en uw hoge wensen niet kunnen vervullen; netals u met een fiets niet kunt vliegen. Voor serieuze problemen en wensen heeft u een echte Yagya nodig die tot 95% resultaat kan behalen mits deze nauwkeurig is gedaan.


Klantervaring over Yagya

 Heb Yagya laten doen voor mijn werk en inkomen. Ik ben tevreden dat ik toch wat heb kunnen bereiken. Voor deze heb ik zo veel kleine Puja's laten doen door anderen maar ik zag niets veranderen. Een keer goed doen is naar mijn mening de moeite waard."
Madhurie

Yagya doen voor mijn business was een grote zaak voor mij. Ik vond het in begin ook duur, maar als je het aantal Pandits, aantal dagen van een Yagya en het werk berekent, ben je goedkoper uit. Inderdaad goede oplossing voor serieuze mensen........" 
Ronald

 Hartelijk dank voor het organiseren van Yagya. Ook bedankt dat u de mantra heeft laten horen van  het Yagya Centrum in India. Of ik mijn doel ga bereiken, dit is een later verhaal maar ik ben tevreden met de Yagya hoe Pandits voor mij hebben gedaan. 
Randjieta

Yagya | Feiten en Figuren

01 VEDA is een instituut voor Vedische Opleidingen in Nederland

02 Een goede gedaan Yagya heeft altijd het resultaat, soms bijna volledig en soms iets minder.

03 VEDA heeft sinds 2006 ervaringen gedaan op het gebied van Yagyas en Panditsopleiding.

04 De Pandits die Yagya doen bij VEDA zijn allemaal gediplomeerd.

05 VEDA doet meer dan 300 soorten Yagyas voor verschillende problemen en wensen

06 De Yagyas van VEDA zijn packages van 2-3 gecombineerde Yagyas voor een bepaald doel.

07 U ontvangt altijd een beschrijving wat er allemaal voor u in Yagya wordt gedaan.

08 VEDA doet uw Yagya in samenwerking met Indiaas meest populaire Yagya Organisatie.

09 U krijgt toegang tot uw Yagya zodat u uw Yagya makkelijk op onze website kunt volgen.

10 Uw Yagya wordt altijd onder leiding van een HoofdPandit wordt gedaan.

11 Yagya doen in India is betaaldbaar en mogelijk, daarom doen wij deze meestal in India.

12 Namens u maken stellen wij een gemachtige op om ervoor te zorgen dat uw Yagya goed gedaan wordt

01 VEDA doet uw Yagya, naar uw voorkeur, zowel in India als in Nederland.

02 Afhankelijk van uw probleem, kuntu vanaf Eur 330,00 kunt u een Yagya bij VEDA doen.

03 Een Yagya is heel anders dan Puja en heeft heel andere regels, procedure en mantras.

04 In een Yagya hoeft u niet persoonlijk aanwezig te zijn, maar u bent er altijd welkom.

05 Een Yagya kan zowel voor planeten en problemen als voor wensen worden gedaan.

06 M.b.v. meer dan 30 Pandits organiseert VEDA uw Yagyas op 6 centra in India en Nederland.

[Op uw aanvraag wordt een Yagya georganiseerd. De kosten zijn afhankelijk van uw problemen en wensen. Hoe groot probleem of wensen zo grote Yagya en zo hoog de kosten. Alle kosten dienen vooraf te worden betaald. Op al deze Yagyas en diensten zijn onze voorwaarden van toepassing.]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op