24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Over VEDA

De Organisatie

VEDA is een organisatie van opgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas en complexe rituelen. De priesters hebben niet alleen een universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar hebben ook ervaringen opgedaan in Yagyas zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook resultaat kunt verwachten. VEDA is opgericht in 2006 voor opleidingen en diensten op het gebied van Veda's, Vedische Geschriften, Indiase talen en cultuur en het Hindoeïsme. Wij richten ons op doelmatige opleiding van Vedische geschriften zonder partijdigheden van sektes en groepen, zonder manipulatie en zonder vooroordeel. Ook met Yagya helpen wij iedereen hiermee zonder discriminatie tussen groepen en religie, dus aan iedereen die hiernaar verlangt en zijn vertrouwen in Vedische Filosofie hecht. Aangezien er in Nederland of in Suriname geen onderwijs van Karmakand is, zijn de Pandits ook niet hiervoor opgeleid on Yagyas en complexe rituelelen te kunnen verrichten. Om deze redenen komen meer verantwoordelijkheden op ons om deze met behulp van Indiaas opgeleide Pandits professioneel te laten doen. Hiervoor hebben wij onze setup in India om dit professioneel en nauwkeurig in teamwerk te organiseren.

Onze Pandits

The Pandits van VEDA komen uit India. Daar hebben zij een Panditsopleiding aan Sanskriet Universiteiten gedaan:
- 2 Jaar Intermediate (Upshastri)
- 4 jaar Bachelor (Shastri) en 
- 3 jaar Master (Acharya, drs.)

Onze Pandits hebben niet alleen goede kennis van het Sanskriet maar spreken correct mantras uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten. Door een uniforme opleiding zijn Pandits in staat om samen de mantras in corus te kunnen uitspreken. Indien een Pandit niet opgeleid is, heeft hij van hier en daar enkele mantras geleerd en zo kunnen verschillende Pandits niet op dezelfde manier mantras uitspreken. Door Yagya te laten doen door gestudeerde Pandits kunt u deze situatie voorkomen. Onze Pandits werken tevens tot 7 uur per dag om hoge hoeveelheid van mantras te kunnen behalen zodat u binnen een korte termijn een serieus doel kunt bereiken. Dit alles samen maakt het mogelijk dat uw Yagya professioneel wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde en ervaren Pandits zodat u op het resultaat kunt rekenen.  

Onze Pandits kunnen uw Yagya ook in Nederland uitvoeren bijvoorbeeld bij u thuis of op aan Mandir en u kunt hieraan ook deelnemen. U dient wel rekening te houden dat de kosten zullen in Nederland aanzienlijk hoog zijn. Bijvoorbeeld VEDA betaalt in India aan een temple Eur 20 per dag maar in Nederland vragen temples erg commerciele prijzen vanaf Eur 400 per dag. Deze mandir, het eten van Pandits en Puja materialen dient u zelf en op uw eigen kosten te regelen. De Pandits dienen Eur 140 per dag (voor 7 uurtjes werk) per Pandits te worden betaald.

Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid van VEDA bepaalt dat wij nooit met prestatie en kwaliteit zullen compromiseren. Dit betekent dat wij alles zullen doen wat er in een Yagya nodig is en verwacht is. Qua methode voeren wij uw Yagya precies uit hoe de Veda's deze voorschrijven. Wij maken zeker dat de Pandits niet alleen gestudeerd zijn maar ook gekwalificeerd en ervaren zijn om van een onverwachte situatie tijdens de Yagyas te kunnen uitkomen. Wij checken de uitspraken van Pandits door mantras van hen te laten spreken en die te controleren door de Hoofd Pandit. Dit betekent dat er geen kans blijft dat een Pandit foute mantra in uw Yagya doet. Hiernaast is het ook belangrijk dat de Yagyas in teamwork worden uitgevoerd. Onze Pandits zijn getraind om in team te werken zodat er groter resultaat kan worden geproduceerd. Dit alles maakt zeker dat uw Yagya correct wordt uitgevoerd.

Teamwork

Yagya is een Teamwork. Aangezien een Yagya veel mantras, hoge hoeveelheid en complexe rituelen inhoudt, kunnen deze niet door één Pandit worden gedaan daarom is het belangrijk dat deze in teamwork wordt gedaan. Teamwork betekent dat de Pandits een uniforme opleiding dienen te hebben genoten, anders reciteren de 7 Pandits mantras op 7 verschillende manieren en dan wordt een chaos. Om dit te voorkomen nemen wij alleen gestudeerde Pandits. Hiernaast moet een Pandit moet ook bereid zijn om tot 7 uur per dag zonder vrije dagen of weekend in uw Yagya te gaan werken. Onze Pandits zijn flexibel om dit te doen en daarom slagen wij uw complexe Yagyas met succes uit te voeren. Dit levert derhalve ook het resultaat van Yagya en uw uitgaven.   

Klantervaring over Yagya

 Heb Yagya laten doen voor mijn werk en inkomen. Ik ben tevreden dat ik toch wat heb kunnen bereiken. Voor deze heb ik zo veel kleine Puja's laten doen door anderen maar ik zag niets veranderen. Een keer goed doen is naar mijn mening de moeite waard."
Madhurie

Yagya doen voor mijn business was een grote zaak voor mij. Ik vond het in begin ook duur, maar als je het aantal Pandits, aantal dagen van een Yagya en het werk berekent, ben je goedkoper uit. Inderdaad goede oplossing voor serieuze mensen........" 
Ronald

 Hartelijk dank voor het organiseren van Yagya. Ook bedankt dat u de mantra heeft laten horen van  het Yagya Centrum in India. Of ik mijn doel ga bereiken, dit is een later verhaal maar ik ben tevreden met de Yagya hoe Pandits voor mij hebben gedaan. 
Randjieta

Yagya bij VEDA | Hoogtepunten

01 VEDA is een instituut voor Vedische Opleidingen.

02 VEDA biedt opledigen en cursussen van Sanskriet, Hindi, Astrologie en Panditsopleiding.

03 VEDA heeft sinds 2006 ervaringen gedaan op het gebied van Yagyas en Panditsopleiding.

04 De Pandits die Yagya doen bij VEDA zijn allemaal gediplomeerd.

05 VEDA doet meer dan 300 soorten Yagyas voor verschillende problemen en wensen

06 De Yagyas van VEDA zijn packages van 2-3 gecombineerde Yagyas voor een doel.

07 U ontvangt altijd een beschrijving wat er allemaal voor u wordt gedaan.

08 VEDA doet uw Yagya in samenwerking met Indiaas meest populaire Yagya Organisatie.

09 U krijgt toegang tot uw Yagya zodat u uw Yagya makkelijk op onze website kunt volgen.

10 Uw Yagya wordt altijd onder leiding van een Docent Pandit wordt gedaan.

11 Bij VEDA kunt u Karmakand opleiding volgen om kleine Puja's zelf te kunnen doen.

12 VEDA biedt ook meer dan 60 Karmakand modulen om een specifieke puja stap-voor-stap te leren.

01 VEDA doet uw Yagya, naar uw voorkeur, zowel in India als in Nederland.

02 Afhnakelijk van uw probleem, kuntu vanaf Eur 330,00 kunt u een Yagya bij VEDA doen.

03 Een Yagya is heel anders dan Puja en heeft heel andere regels, procedure en mantras.

04 In een Yagya hoeft u niet persoonlijk aanwezig te zijn, maar u bent er altijd welkom.

05 Een Yagya kan zowel voor planeten en problemen als voor wensen worden gedaan.

06 M.b.v. meer dan 30 Pandits organiseert VEDA uw Yagyas op 6 centra in India en Nederland.

[VEDA is de handelsnaam van VEDA B.V. ingeschreven met handelsnr. 000028287266 bij de Kamer van Koophandel, 's-Gravenhage.]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op