24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Yagya Recensies

Klantervaringen over Yagya

Heb Yagya laten doen voor mijn werk en inkomen. Ik ben tevreden dat ik toch wat heb kunnen bereiken. Voor deze heb ik zo veel kleine Puja's laten doen door anderen maar ik zag niets veranderen. Een keer goed doen is in mijn mening moeite waard."
Madhurie

Yagya doen voor mijn business was een grote zaak voor mij. Ik vond het in begin ook duur, maar als je het aantal Pandits, aantal dagen van Yagya en het werk berekent, ben je goedkoper uit. Inderdaad goede oplossing voor serieuze mensen." 
Ronald

Hartelijk dank voor het organiseren van Yagya. Ook bedankt dat u mantra heeft laten luisteren van Yagya Centrum in India. Of ik mijn doel ga bereiken is dit een later verhaal maar ik ben tevreden met de Yagya hoe Pandits voor mij hebben gedaan. 
Randjieta

Het klopt wel dat partners maken ruzie voor niets. Dit is echter een communicatieprobleem welk m.b.v. Yagya kan worden verholpen. Ten minste in mijn geval werkte het wel. Dank voor Team Pandits.
Sarita

Ik ben dankbaar van Acharya Ji voor het Yagyaadvies. Ik heb Jaren tegenlag gehad. Ik ben zeer tevreden met de Yagya en de mantras die ik live aan de telefoon geluisterd heb. Ik heb vertrouwen in Yagya en deze gaat zeker helpen hoe het in het verleden heft geholpen. 
Pandit Om

Had grote financiële problemen. Even ging Googlen en kwam Yagya website tegen. Heb 2 Yagyas laten doen. Gelukkig heeft dit geholpen en vanaf 3e maand ging het goed met mijn zaak.
Sandra

[De klantrecensies zijn de meningen en complimenten van klaten die ons feedbaack hebben doorgegeven over the yagya en hun ervaringen. Conform ons privacybeleid zijn hun namen gewijzigd.]

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op