24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Yagyas in Navratri & Durga Puja | 1-9 Oktober 2016

Navratri of Durga Puja

Navratri is een 9 daagse periode om Godin Durga en haar Shakti’s te bidden. Nav betekent 9 en Ratri betekent nachten. Navratri is een gunstige periode van 9 dagen om Durga en haar Shanti’s te bidden. Er zijn 4 Navratri’s per jaar hoewel er maar 2 populair zijn. Vasantiya (lente) Navratri valt op de 16e t/m 24e dag van de maand Chaitra (April) en Sharadiya (Winter) Navratri valt op de 16e t/m 24e dag van de maand Ashwin (rond oktober en november). Door de wisselende situatie van de de planeten kan een Navratri 8 tot 10 dagen bevatten.

Godin Durga is een incarnatie van Godin Parwati en heeft een verzamelde kracht van alle Goden en Godinnen. Om deze redenen heet zij ook Shakti (kracht). Zij verscheen met de gezamelijke kracht van God Vishnu en God Shiv en alle krachten van andere Goden werden aan haar overgedragen om grootschalige duivels te kunnen elimineren die jegens Goden en mensen voor overlast zorgden en die de macht van Goden wegnamen en zichzelf als god verklaarden. Deze waren bijvoorbeeld Mahishasur, Shumbh, Nishumbh, Durg, Raktbeej, Chand, Mund, Dhoomralochan enz. Nadat zij de Duivel Durg elimineerde werd zij Durga genoemd die voorheen Kaushiki heette. De Shakti’s van Godin Durga zijn bijvoorbeeld Kali, Indrani, Brahmani, Rudrani, Maheshshwari enz. die werden en zijn belast met verschillende taken. Hiernaast zijn er verschillende incarnaties en namen van Godin Durga zelf zoals Chandraghanta, Kushmanda enz. Tijdens Navratri worden deze Shati’s met Durga gebeden. Dit is tevens de meest gunstige periode van het jaar voor Yagyas en spirituele doelen, want de mantras die in deze periode worden gebruikt hebben volledig en versneld effect. De reden hiervan is, dat tijdens deze periode schijnen Godin Durga en haar Shakti’s om haar Puja te accepteren en verheugd met hun devotie.

In Nederland noemen mensen dit vaak Navratan welke grammaticaal niet-correct is. Nav betekent 9 en Ratan betekent Edelstein of Gems. Navratan is een Panel van 9 Deskundigen uit verschillende richtingen zoals Politiek, Economy, Folosofie, Ayurveda, Muziek etc. Koning Vikramaditya (de aanvanger van Vikram Samvat, jaartelling) en Koning Akbar – allebei hadden deze Navratan in hun koningsraad (Darbaar).

Navratri (Vasantiya) valt dit jaar van 8e t/m 15e April 2016.    

Geschikte Yagyas

Yagyas gedaan op gunstige dagen (muhurta) krijgen meer kracht en werken sneller, aangezien op die dag goden en godinnen open staan voor ontvangst van hun puja. Om deze redenen doen wij Yagyas altijd op een gunstige dag. De Yagya dient op deze datum aan te vangen. Wanneer de Yagya eindigt is minder belangrijk. 

Onderstaande Yagyas zijn geschikt voor deze dag:

-- Voor gezondheid Voor hulp in ernstige ziektes
-- Voor preventie van ongelukken en gevaar
-- Voor hulp in gevaarlijke situatie
-- Voor bescherming tegen zwarte magie
-- Voor bescherming tegen gevaar, vijanden en criminelen
-- Voor preventie van overlast door administratieve machten
-- Voor overwinning in een rechtszaak
-- Voor het vinden van een geschikte partner
-- Voor hulp om te kunnen trouwen
-- Voor het vermijden van obstakels in het huwelijk
-- Voor hulp in communicatieprobleem in het huwelijk
-- Voor het vinden van een geschikte baan
-- Voor het krijgen van een hoge functie
-- Voor meer werk en inkomen in business
-- Voor vrede en vreugde in familie
-- Voor succes en voorspoed in het leven
-- Voor spirituele motivatie van een kind
-- Voor spirituele ontwikkelingen
-- Voor hulp in verslaafdheid
-- Voor hulp in slechte dromen en onrustigheid
-- Voor hulp in onbekende problemen
-- Voor hulp in voorvaders en andere vloeken
-- Voor geestelijke opheldering en siddhi
-- Voor spirituele kracht
-- Voor geheugen en intelligentie
-- Voor vervulling van wensen

Wist u dat ?

01 Mahamrityunjaya mantra van Lord Shiv kan een overlijdende persoon voor een tijdje leven. Er zijn 7 toepassingen van deze mantra voor het gevaar van verschillende soorten.

02 Rudrabhishek van Shiv helpt in meer dan 100 problemen en wensen. Maar voor iedere wens is er een bepaalde methode en combinatie van andere mantras.

03 Parwati werd later Durga genoemd. Zij is de gecombineerde kracht van alle Goden en Godinnen en heet Shakti. Haar Samputit Durga Path wordt gebruikt voor meer dan 160 problemen en wensen. De toepassingen enorm veel.

04 Shri Suktam helpt in meer dan 70 gevallen inclusief voor geld, business, inkomen, lening enz. Deze dient te worden gecombineerd met andere mantras or stotras.

05 Ganapati Atharvashirsha wordt voor veel doeleinden gebruikt. Dit varieert van gezondheid tot geld en van liefde tot het herstellen van geheugen en intelligentie.

06 Om een rechtszaak te winnen dienen er minimaal 4 bepaalde rituelen te worden gecombineerd anders kunt u nooit een zaak winnen.

07 De Hanumanbahuk en Aditya Hriday kunnen voor meer dan 50 doelen bereiken. Maar dit wil niet zeggen dat u bij deze alle 50 doelen in één klap kunt bereiken.

08 De traditionele gedane hoeveelheid mantras voor planeten zijn de minimale die gedaan dienen te worden. Echter wordt er verwacht dat van een planeet 125,000 vedische mantras wordt gedaan.

09 De vedische mantra van bijvoorbeeld Maan neemt minimaal 2 uur voor 1000x jap. Dit betekent dat om 125.000 jap te doen dient een Pandit 250 uur te werken.

10 Een foute Anushthan (Yagya) van Maha Mrityunjay of Durga kan zowel voor de Pandit als voor de klant schadelijk zijn. Doe dit niet als u niet weet en laat dit ook niet door ongeleerden doen.

Tip: Op onze 24x7 Live chat kunt u gratis Yagyaadvies vagen. Onze Yagya Experten zullen u helpen met het kiezen van meest geschikte Yagyas voor uw problemen en wensen en zullen ook helpen met Yagya boeken

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op