24 x 7 Live Chat  |   Bel: 088 179 0002  |   E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Yagyas op Krishna Janmashtami

Krishna Janmashtami

Janma (geboorte) + Ashtami (8e tithi/dag) = Janmashtami is de verjaardag van Lord Krishna. Krishna (bekend voor Bhagwadgeeta) was de volledige (16 kala of 100%) incarnatie van God Vishnu. Bij iedere incarnatie werd bekend hoeveel macht kon God Vishnu gebruiken. Bij volledige incarnatie besloot hij zijn volledig kennis en macht te gebruiken voor diverse doelen gebruiken, zoals elimineren van duivels en voor het stichten van Dharma en voor bescherming van goede en eerlijke mensen die in God geloven. Op Janmashtami wordt de verjaardag van Krishna overal gevierd met verschillende doeleinden. Messtal wordt Janmashtami op 2 dagen gevierd: de eerste dag geldt voor algemende maatschappij en de volgende dag is voor Vishnavas bestemd. Hier Vaishnava betekent die niet die devotie van Visnu is maar iemand die zijn leven aan Vishnu heeft opgeefferd dus geen gezinsleven vormt. Krishna is de ocean van wetenschap en is geven van alle soorte n materialistische en spirituele ontwikkelingen. Yagya is derhalve op deze dag bijzonder goed.

Weetjes:

  • Krishna was volledige incarnatie van Vishnu
  • Krishna was de naam gegeven omdat Krishna donker was
  • Het woord Krishna heeft 2 betekenissen - Lord Krishna en zijn zus Draupadi. 
  • Krishna was de bron van Geeta en Vyas was de autur hiervan. 
  • Krishna had 16000 vrouwen maar symbolish, dus hij raakte geen van die aan. 
  • Yoga was opgeleid door Krishna tijdens Mahabharat. Daarom heet hij Yogeshwar Krishna
  • Krishna was enig God die bevoegd was om in zijn echte vorm te verschijnen
  • Volgens de grammatica is Vasudev de vader en Vasudev (vaasudev) is Krishna zelf 

Shri Krishna Janmashtami vrat valt dit jaar op 24 aug 2016.    

Geschikte Yagyas

Yagyas gedaan op gunstige dagen (muhurta) krijgen meer kracht en werken sneller, aangezien op die dag goden en godinnen open staan voor ontvangst van hun puja. Om deze redenen doen wij Yagyas altijd op een gunstige dag. De Yagya dient op deze datum aan te vangen. Wanneer de Yagya eindigt is minder belangrijk. 

Onderstaande Yagyas zijn geschikt voor deze dag:

-- Voor gezondheid Voor hulp in serieuze ziektes
-- Voor hulp in gevaarlijke situatie
-- Voor vinden van een geschikte partner
-- Voor hulp om te kunnen trouwen
-- Voor het vermijden van obstakels in het huwelijk
-- Voor hulp in communicatieprobleem in het huwelijk
-- Voor het vinden van een geschikte baan
-- Voor het krijgen van een hoge functie
-- Voor meer werk en inkomen in business
-- Voor spirituele kracht
-- Voor geheugen en intelligentie
-- Voor voorspoed in het leven

Wist u dat ?

01 Mahamrityunjaya mantra van Lord Shiv kan een overlijdende persoon voor een tijdje leven. Er zijn 7 toepassingen van deze mantra voor het gevaar van verschillende soorten.

02 Rudrabhishek van Shiv helpt in meer dan 100 problemen en wensen. Maar voor iedere wens is er een bepaalde methode en combinatie van andere mantras.

03 Parwati werd later als Durga genoemd. Zij is gecombineerde kracht van alle Goden en Godinnen en heet Shakti. Haar Samputit Durga Path wordt gebruikt voor meer dan 160 problemen en wensen. De toepassingen enorm veel.

04 Shri Suktam helpt in meer dan 70 gevallen inclusief voor geld, business, inkomen, lening enz. Deze dient te worden gecombineerd met andere mantras or stotras.

05 Ganapati Atharvashirsha wordt voor veel doeleinden gebruikt. Dit varieert van gezondheid tot geld en van liefde tot het herstellen van geheugen en intelligentie.

06 Om een rechtszaak te winnen dienen er minimaal 4 bepaalde rituelen te worden gecombineerd anders kunt u nooit een zaak winnen.

07 De Hanumanbahuk en Aditya Hriday kunnen voor meer dan 50 doelen bereiken. Maar dit wil niet zeggen dat u bij deze alle 50 doelen in één klap kunt bereiken.

08 De traditionele gedane hoeveelheid mantras voor planeten zijn de minimale die gedaan dienen te worden. Echter wordt er verwacht dat van een planeet 125,000 vedische mantras wordt gedaan.

09 De vedische mantra van bijvoorbeeld Maan neemt minimaal 2 uur voor 1000x jap. Dit betekent, dat om 125.000 jap te doen dient een Pandit 250 uur te werken.

10 Een foute Anushthan (Yagya) van Maha Mrityunjay of Durga kan zowel voor de Pandit als voor de klant schadelijk zijn. Doe dit niet als u niet weet en laat dit ook niet door ongeleerden doen.

Tip: Op onze 24x7 Live chat kunt u gratis Yagyaadvies vagen. Onze Yagya Experten zullen u helpen met het kiezen van meest geschikte Yagyas voor uw problemen en wensen en zullen ook helpen met Yagya boeken

Over VEDA


VEDA is een organisatie van hoogopgeleide Pandits die specialisten zijn in Yagyas. De priesters hebben niet alleen universitaire opleiding van Vedas, Yagya en Astrologie genoten maar ook ervarigen hebben gedaan met Yagya zowel in India als in Nederland en voeren uw Yagyas professioneel uit zodat u ook het resultaat kunt verwachten.

Navratri Yagyas | v.a. 25.4.2020


Navratri is een 9 dagse periode waarin Godin Durga en al haar Shaktis worden gebeden. Dit is de meeste gunstige periode van het jaar waarin alle Yagyas meer en sneller resultaat opleveren. De Vasant Navratri is dit jaar 25 apr - 2 mei 2020. Men kan gebruik hiervan maken voor alle soorten Yagyas voor bijvoorbeeld, planeten, geld, relatie, gezondheid enz. 

Nieuwsmail Ontvangen?

Volg ons op